ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΤΟΧΩΝ P.A.GROUP ΙΟΥΛΙΟΣ 2017

Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η

 

Των μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «PRO ACTIONS GROUP, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

Στη Τακτική Γενική Συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «PRO ACTIONS GROUP, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», (εφεξής για λόγους συντομίας η «Εταιρεία»), καλεί σύμφωνα με τον νόμο και το Καταστατικό τους κ.κ. μετόχους της Εταιρείας στη Τακτική Γενική Συνέλευση την τηv Τρίτη 11 Ιουλίου 2017  και ώρα 19:00, στα γραφεία της Εταιρείας επί της οδού επί της οδού Λ. Βουλιαγμένης αριθμ. 261 και Κυμοθόης, Άγιος Δημήτριος, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της ημερησίας διάταξης :

 

1.-           Υποβολή και έγκριση των Ετησίων Λογαριασμών (Ετησίων Οικονομικών  Καταστάσεων) της Εταιρίας της 31/12/2016 (Ισολογισμού, Λογαριασμού Αποτελέσματα Χρήσεως και Προσαρτήματος), της Εκθέσεως Διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου.

2.-           Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη διαχείριση της χρήσεως από 01/01/2016 έως 31/12/2016.

3.-           Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

4.-           Διάφορες ανακοινώσεις και εγκρίσεις

 

Σε περίπτωση δε μη επιτεύξεως απαρτίας σύμφωνα με Νόμο και το άρθρο 15 του Καταστατικού η  ως άνω τακτική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 21η  Ιουλίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 μ.μ, ως τόπο δε συγκλήσεως αυτής τα γραφεία της στα γραφεία της Εταιρείας επί της οδού επί της οδού Λ. Βουλιαγμένης αριθμ. 261 και Κυμοθόης, Άγιος Δημήτριος. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ιδίων ως άνω θεμάτων της ημερησίας διάταξης.

Οι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση της 11ης Ιουλίου 2017 ή στην επαναληπτική συνεδρίαση αυτής στις 21ης  Ιουλίου 2017 οφείλουν να καταθέσουν τους τίτλους των μετοχών τους στο Ταμείο της Εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα και να υποβάλλουν τα αποδεικτικά έγγραφα κατάθεσης καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων στα γραφεία της Εταιρίας πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα , σύμφωνα με τις διαδικασίες συγκλήσεως που προβλέπονται στο άρθρο 12 παρ. 2  του Καταστατικού της Εταιρείας να   δημοσιεύσει την πρόσκληση στο ιστότοπο της εταιρείας.

Στο σημείο αυτό και μη υπάρχοντος άλλου θέματος προς συζήτηση επικυρώνεται το πρακτικό αυτό και λύεται η συνεδρίαση.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

       & ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ                                                                  

 

    Τσάρα Ιωάννα